VERTROUWD SINDS 2005 | SNELLE LEVERING |

Retourneren

Zichttermijn 14 dagen

Na ontvangst van je bestelling heb je een zichttermijn van 14 dagen. Je kunt het ook 14 dagen bedenktijd noemen. In die periode mag je je bestelling terugsturen.

Terugsturen

Als je iets binnen de zichttermijn van 14 dagen wilt retourneren,  kun je het met ingevulde retourbon naar ons terugsturen.
Nadat we artikel(en) ongeschonden retour hebben ontvangen, storten we het aankoopbedrag weer terug. Je mag de kleding dus gewoon passen. Ongeschonden retour betekent: géén make-upvlekken of rookgeurtjes!

Uitzonderingen
De volgende artikelen kunnen niet geruild en/of geretourneerd worden bij geopende verpakking:

-  kousen en panty’s
-  lingerie bodysuits en bodystockings
-  make-up en bodyart
-  pruiken

En daar waar het uitdrukkelijk op de site vermeld wordt.
Deze artikelen worden niet als retourzending geaccepteerd.

Hoe stuur ik een artikel terug?

De kosten en het risico van de retourzending zijn voor rekening van de klant, ook als je een item wilt ruilen. Vergeet je retourzending dus niet te frankeren en sluit de retourbon bij. Ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden te allen tijde geweigerd!

Carnavals Kostuums
Spaarndamseweg 120 A12
2021 KA Haarlem

Wat is ongeschonden?

Bij je bestelling vind je een retourbon, met precieze instructies over het retourneren. Deze retourbon moet altijd mee worden gestuurd.
Producten dienen in ongebruikte staat en in de originele verpakking terug te worden gestuurd. Dit houdt in dat alle labels in oorspronkelijke staat aan het kledingstuk moeten zijn bevestigd. Wij kunnen geen gedragen (het product mag uiteraard wel gepast worden) of anderszins beschadigde kleding terugnemen, tenzij er sprake is van een fabricagefout. De kleding mag ook geen draagsporen, zoals zweet-, rook- of kooklucht, bevatten. Wij behouden dus het recht om retourzendingen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de producten reeds gebruikt zijn, of buiten onze schuld zijn beschadigd. Dit geldt ook als de producten verkeerd zijn behandeld.

Geld terugstorten

Stuur je je volledige bestelling retour, dan storten wij ook het volledige aankoopbedrag terug, dus inclusief de verzendkosten die je betaald hebt. Stuur je een deel van je bestelling terug, dan storten we het geld terug van de bewuste artikelen, dus zonder verzendkosten.