VERTROUWD SINDS 2005 | SNELLE LEVERING |

Koop je carnavalspak bij Carnavals Kostuums

Roodkapje kostuum voor carnaval Van zondag 6 t/m dinsdag 9 maart 2011 wordt het zuiden van ons land weer gedomineerd door Carnaval!
Carnaval kenmerkt zich door een non-stop ongekend uitbundige feeststemming, zowel binnen in kroegen en feestzalen, als buiten op straat. Jonge en oude feestvierders hullen zich in een mooi kostuum, thema kleding of carnavalspak en vieren dagenlang samen feest.

Mooi carnavalspak in een feestelijk thema!

Het leukste aan carnaval is natuurlijk dat iedereen zich (minimaal....) drie dagen en lange nachten in een prachtig carnaval pak hult, zich daarbij perfect schminkt en daardoor de show steelt op het carnavalfeest. In veel plaatsen is het een ware wedstrijd wie er dit jaar het mooiste carnaval kostuum draagt!
Tegenwoordig kun je het zo gek niet bedenken; in vrijwel alle thema's is het wel mogelijk om een kostuum te kopen of samen te stellen. Heb je al een thema bedacht voor je carnavalspak dit jaar? Wij helpen je op weg met een groot en divers aanbod van de meest populaire thema's voor carnaval pakken:

2 kostuums voor de prijs van 1; een goedkope oplossing voor je Carnaval pak!

Minimaal drie dagen hossen en feestvieren gaat je niet in de koude kleren zitten, en je portemonnee is er ook niet erg blij mee.... Wij hebben de perfecte oplossing voor de geld-en modebewuste carnavallers: 1 carnavalspak dat je aan 2 kanten kunt dragen!

Tip 1 voor een dubbelzijdig carnavalspak: een duivels engeltje!

Zo ben je de ene avond een duiveltje, en de avond erna een engel! Het omkeerbare jurkje is inclusief twee paar handschoenen, duivelshoorntjes, afneembare duivelsstaart, naambordje, toverstokje, engeltjesvleugels en engeltjeshoofdband.

Tip 2 voor een dubbelzijdig carnaval pak: een Politie-boef

Of wat dacht je van één carnavalspak om zowel een Goede Agent, als een Bad Guy te zijn? Je bedenkt voordat je deur uitstapt wat je humeur voor die avond is, trekt je omkeerbare jurkje aan, en gaat dan met gangsterhoed en pistool op stap, of je neemt je politiebadge mee! Bij dit carnaval pak zitten voor beide outfits voldoende accessoires!

Artikelen 1 tot 20 van 135 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 20 van 135 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5