VERTROUWD SINDS 2005 | SNELLE LEVERING |

Carnavalskleedjes bij Carnavals Kostuums


Alaaf!
Van zondag 2 t/m dinsdag 4 maart 2014 is het weer Carnaval in het prachtige zuiden van ons land! Een beetje Carnavaller begint natuurlijk op de 11e van de 11e (Gekkendag!) om precies 11:11 al met de voorbereidingen op dit zottenfeest, en daarbij kan een leutig carnavalskleedje nie ontbreken nie!

Witte gij al wat voor 'n kleedje ge dit jaar aantrekt?

Leuke kleedjes met Carnaval: Agge mar leut et!

Het leukste aan Carnaval is natuurlijk dat iedereen zich (minimaal....) drie dagen en lange nachten in een keigaaf kostuum hult, zich daarbij perfect schminkt, en in deze rol d'n andere mensen “eens goed d'n woarheid vertelt” (de oorspronkelijke gedachte van het Carnavalsfeest).
Tegenwoordig kan dat op vele creatieve manieren, en wij zijn dan ook trots om voor ieder thema en voor bijna ieder gek idee, een kei-vet carnavals kleedje te kunnen presenteren!

Een leutig carnavals kleedje hoefnie duur te zijn nie....

Minimaal drie dagen hossen en feestvieren gaat je natuurlijk duur kosten kwa finansjele centjes... Wij hebben de perfecte oplossing voor de zuunige, doch modebewuste Carnavallers; een carnavalskleedje dat je aan twee kanten dragen kan!

Alles op Carnavals Kostuums nu met 30% korting

Dat is pas voordelig Carnaval vieren. Een top kostuum van topmerken als Leg Avenue of Dreamgirl met maar liefst 30% korting!

Ook alle accessoires en feestartikelen met 30% korting

Zoek je nog een pruik, handschoenen, een leuke petticoat of opvallende make-up? Ook dat is bij Carnavals Kostuums nu verkrijgbaar met 30% korting!